fbpx
HISTORIA solgt til Höi Publishing A/S

HISTORIA er blevet solgt til den svenske forlagskoncern Höi Publishing A/S. Det er vigtigt at understrege, at HISTORIA og vores […]

Hvor skal kommaet stå?

Fik du aldrig helt styr på kommaerne i skolen? Så har du nu chancen for at få opfrisket kommareglerne hjemme […]

HISTORIA søger studentermedhjælper til markedsføring

Ansøgningsfrist: 15. maj 2023  Stillingen er på 10-20 timer om ugen. Opstart 1. juni 2023. Arbejdssted: Vestergade 39, 3. sal, […]

Hvad er et hybridforlag egentlig? – Og hvorfor er det en fordel for dig som forfatter?

Få svar på, hvad det betyder at være et hybridforlag og et medudgiverforlag.

Store nyheder fra HISTORIA

Vi bringer store nyheder! Den 1. januar 2023 byder vi Rikki Tholstrup Jørgensen velkommen som medejer og partner i HISTORIA. […]

Har du en god historie, men svært ved at få den ned på skrift? Så er en ghostwriter måske løsningen!

Har du en god idé til en bog, men brug for en medforfatter til at få den ned på papir? […]

Bogforum 2022 i billeder

Se og læs lidt om, hvordan det er at være med til Bogforum som forlag. Billeder fra årets forfatterinterviews Se […]

Vi glæder os til at se jer på Bogforum 2022!

Se alle vores forfattere, der gæster årets Bogforum herunder. I år er vi selvfølgelig igen at finde på Bogforum i […]

Hvorfor er korrekturlæsning vigtigt?

Når du nu har brugt så meget tid på at skrive din roman, kan du lige så godt sørge for, […]

Sådan skriver du en god bagsidetekst

Som forfatter lægger man mange, mange timer i at skrive en bog, uanset om der er tale om fiktion eller […]

Din professionelle partner 
- fra idé til udgivelse!

Din professionelle partner - fra idé til udgivelse

Vi glæder os til at se jer på Bogforum 2022!

Se alle vores forfattere, der gæster årets Bogforum herunder.

I år er vi selvfølgelig igen at finde på Bogforum i Bella Center, og vi glæder os helt vildt!

Det er altid nogle fantastiske dage, vi har i hallerne sammen med Danmarks mest læseglade mennesker, og i år har vi et rekord antal af forfattere med på Bogforum – det har været super svært at sortere i alle de spændende udgivelser.

Du finder os ved stand C3-016. Vi har selvfølgelig konkurrencer for både læsere og forfattere med lækre præmier. Glem ikke at kigge forbi, hvis du er interesseret i en snak om mulighederne for udgivelse.

Se hvem vi bl.a. får besøg af her:

John Rendboe: Skakkens helte – i Den Smukke Tid (2022) og Uden vand, intet liv – kreativitet, virketrang og produktudvikling (2022)

I år får vi bl.a. besøg af FIDE-master og historiker John Rendboe, som er en velkendt forfatter her på HISTORIA. I år har han udgivet to omfattende værker, der dykker ned i meget forskellige men interessante emner.

Rendboe har skrevet det, der kan beskrives som et stykke indbundet danmarkshistorie om dansk industriudvikling i "Uden vand, intet liv". I år udgiver han også det, som danske skakspillere har ventet meget længe på, nemlig en ny bog om skakkens historie. "Skakkens helte" dækker perioden kendt som Den Smukke Tid, og der er meget at lære om denne sjældne fredstid, hvor der faktisk ikke var krig på verdensplan. I stedet foregik kampene på skakbrættets 64 felter. Tidligere har John Rendboe udgivet Jens P. Koch – Manden der ville bygge Danmark (2020) om Danmarks største private bygmester.

Jørgen Lange Thomsen: Syv år i sort uniform (2022)

Jørgen Lange Thomsen er kendt som Danmarks retsmediciner og har udgivet flere bøger. Dette er bogen om hans tid på kostskole, som formede hans videre tilværelse. Bogen er et tidsbillede af en dansk kostskole for godt tres år siden. Det er også historien, der har ligget uforløst og ubeskrevet – indtil nu.

Bjarne B. Pedersen: ALTA (2022)

Vores allerførste fantasy-forfatter Bjarne B. Pedersen gæster også standen og fortæller om ALTA, der rummer elvere, kongeriger, kærlighed og intriger. Intet mindre i en solid fantasyroman! Bjarne er i gang med at bygge en miniatureversion (som slet ikke er så lille!) af slottet fra bogen på sin grund i Aarup på Fyn, og der er åbent for besøg. ALTA er en planlagt serie, og allerede nu kan du få fingrene i elverprinsessen Levia som actionfigur.

Lise Andersen: Elias og Munin (noveller) (2022)

Lise Andersen er en velkendt forfatter for sine mange udgivelser, bl.a. Grønlandstrilogien Ravnen flyver lavt (2019), Hudens tynde is (2020) og Når snefnug danser (2021), som hun har udgivet på HISTORIAs søsterforlag Forlaget Lauritz. Kom og få en snak med Lise om hendes kærlighed til Grønland. Hun har også udgivet Den sommer i Peshawar (2018), som er en barsk fortælling men også en hyldest til fem bydelsmødres resiliens.

Lawrence Lindhardt Christensen: I audiens hos stilheden (2022)

Lawrence har skrevet en rørende digtsamling om menneskets transformation, når det møder modgang og udvikler sig. Han er en særligt kreativ sjæl og er både uddannet journalist og folkeskolelærer og har sideløbende med digtene arbejdet som musiker og billedkunstner.

Susanne V. Knudsen: Født til at flyve (2022) og Kvinden i vinden (2022)

Susanne V. Knudsen har efterhånden udgivet flere bøger hos HISTORIA, men to bøger inden for samme år siger lidt om, hvor dedikeret hun er til forfatterlivet! Tidligere har hun udgivet Villerup og verden (2018) og Vestervig og verden (2019).

Michael Huntley: 10 leveregler - Din vej til et liv i balance (2022)

Michael Huntley udgiver sin anden bog hos HISTORIA i år, og de 10 leveregler er til alle, der ønsker mere ro i tilværelsen og balance i hverdagen. Bogen er nem at gå til og opdelt på en overskuelig måde. Huntley har tidligere udgivet Mentaltræning (2021) til atleter, der mangler inspiration til deres personlige udvikling som sportsudøvere.

Mahmoud Zamzam: Hej, du taler med Mark ... moud (2022)

Vi får også besøg af Mahmoud Zamzam, som debuterer med "Hej, du taler med Mark...moud", en skøn fortælling om hans liv og opvækst i Danmark, og om hvordan han bibeholder sin positive energi og hjælper andre til at være lidt mere taknemmelige for tilværelsen. Mahmoud er aktuel med foredrag i hele landet.

Katrine Tegisti: Håndbog om adoption (2022)

Katrine Tegisti er adopteret og har skrevet den håndbog, hun selv manglede i sin opvækst. Bogen sætter fokus på de mange facetter af adoption, og håndbogen kan læses af alle, både folk, der er adopterede, og dem, der blot er interesserede i emnet adoption.

Anna-Marie Godske Helfer: I guder (2022)

Endelig en billedbog til voksne! Anna-Marie har skrevet en humoristisk og satirisk fortælling om de nordiske guder og mytologier. Bogen er rigt illustreret af vores helt egen Ditte Løfgren Hagelskær, som også er redaktør på bogen. Glæd dig over de skønne tegninger i tråd med de sjove fortællinger, der er skrevet til voksne og unge. Mon ikke der bliver tid til højtlæsning ved Bogforum? Vi tror det!

Har du spørgsmål?

Læs vores svar på alle de gode spørgsmål, vi ofte bliver stillet lige her.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os.

E-mail: forlaget@historia.dk

Tlf.: 27 14 40 65

Telefontid
Mandag: 10:00-11:30
Tirsdag-fredag: 09:00-11:30
Helligdage: Lukket

HISTORIA hjælper kunden gennem alle faser af bogudgivelsen – fra idé til distribution og markedsføring. Vi anvender den nyeste teknologi inden for tryk og kan derfor tilbyde professionelle løsninger til overkommelige priser. HISTORIA er et anderledes forlag, fordi forfatteren medfinansierer sin udgivelse. Til gengæld tilfalder op til 50 % af indtægterne forfatteren. 

 
Kontakt

Mail: forlaget@historia.dk

Adresse
HISTORIA GROUP ApS
Vestergade 39, 3.sal
5000 Odense C

CVR. 43710540

Cookie- og privatlivspolitik 
Handelsbetingelser

Tilmeld vores nyhedsbrev
Please wait...

Tak for din tilmelding

crosstext-align-left
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram