fbpx
Hvordan når din bog ud til læserne?

Som forlag er der rigtig mange aftaler mellem parter, der skal etableres. Vi er lige nu i gang med at […]

Mangler du økonomien til at udleve forfatterdrømmen?

Fonde giver gode muligheder for dig, der har interesse i at finansiere din egen udgivelse. Hvorfor betale for sin egen […]

Dét skal du være opmærksom på, når du vælger forlag

1. Det handler ikke kun om pengeEt godt match mellem forfatter og forlag handler lige så meget om kemi som […]

10 (gode) spørgsmål til redaktøren

På forlaget får vi rigtig mange gode spørgsmål, men også rigtig mange af de samme spørgsmål. Det er klart, for […]

𝗨𝗱𝗴𝗶𝘃 𝗲𝗻 𝗯𝗼𝗴 𝗼𝗴 𝘀𝘁𝘆𝗿𝗸 𝗱𝗶𝗻 𝘃𝗶𝗿𝗸𝘀𝗼𝗺𝗵𝗲𝗱𝘀 𝗯𝗿𝗮𝗻𝗱

Der er så mange gode grunde til at udgive en bog! Har du en virksomhed inden for et særligt område? […]

Vi er nået 2022 – er det i år, du endelig udgiver dit værk?

Går du med en drøm om at få udgivet de sirligt skrevne ord, som du har gemt væk i skuffen […]

Vi markerer advent med en adventskonkurrence hver søndag!

Hos HISTORIA fejrer vi julen hele december! Hver søndag i advent udlodder vi forskellige præmier til vores følgere. Hvis du […]

Så holder vi BLACK WEEK på historia.dk

I perioden fra fredag den 19. november til og med fredag den 26. november kører vi med 25% rabat på […]

Det er god stil at citere korrekt

Når du citerer kilder eller refererer til andre værker, er der ganske klare og simple regler for hvad man bør […]

BOGFORUM 2021

HISTORIA deltager som vanligt i årets Bogfest i Bella Center fra fredag den 5. november til søndag den 7. november. […]

Søg
Generic filters

Din professionelle partner 
- fra idé til udgivelse!

Din professionelle partner - fra idé til udgivelse

UDGIV

Udgiv

Vi er med fra idé til udgivelse og bidrager med redaktionel sparring, vejledning, layout og tryk.

Læs mere

SKRIVEHJÆLP

Skrivehjælp

Drømmer du om at blive bedre til at skrive? Eller sidder du fast i en skriveblokade? Book et personligt forløb eller deltag i en af vores kurser.

Læs mere

GRAFISK ARBEJDE

Grafisk arbejde

Bogomslag, illustrationer og modeller er væsentlige for helhedsindtrykket af din bog.

Læs mere

WEBSHOP

Webshop

Gå på opdagelse i vores udvalg af bøger og bliv klogere på vores udgivelsesprofil.

Køb her

Aktuelle udgivelser

juli 4, 2022
Hvordan når din bog ud til læserne?

Som forlag er der rigtig mange aftaler mellem parter, der skal etableres. Vi er lige nu i gang med at […]

Læs mere

Har du en forfatter i maven? 

Download vores forfatterhåndbog og bliv klogere på, hvordan du kommer fra idé til udgivelse. 

Læs mere
I juli kan du bruge masser af solskinstimer på at skrive og planlægge din markedsføringsstrategi, der er nemlig rigtig mange ting du kan gøre for at få din bog solgt! Læs med i det seneste blogindlæg på historia.dk 

#forfattertips #forfatterliv #forfatterdrømme #danskeforlag #historiaforlag
Når vi skriver "afgør", så mener vi det ikke i bogstaveligste forstand. Der er selvfølgelig mange parametre, der spiller ind på en bogs succes. Men det kan være svært at råbe anmelderne op, når du udgiver din bog. 📣

Som forlag udgiver vi rigtig mange bøger hvert år, faktisk ca. en bog om ugen. Det betyder at vi hele tiden prøver at få anmeldernes opmærksomhed, men vi er jo ikke det eneste forlag, der gør det... Derfor opfordrer vi gang på gang vores forfattere til selv at tage del i markedsføringsprocessen, som ofte er båret af tilstedeværelse på de sociale medier. Spred ordet om din bog, og vær lokalt til stede! Der er ofte stor opbakning at hente i lokalsamfundet, både i butikker og aviser. 🤩

#forfattertips #forfatterdrømme #danskeforlag #Historia #forlagsbranchen
Har du overvejet, hvordan rejsen fra idé til udgivelse egentlig ser ud? 

Mahmoud Zamzam er foredragsholder og kommende forfatter, og han har valgt at dele sit samarbejde med forlaget i processen fra idé til udgivelse på LinkedIn. Læs bl.a. hans indlæg om et af de indledende møder med HISTORIAs redaktør. 

Mahmouds baggrund er inspirationskilde for hans positive livssyn, men det kommer du til at høre meget mere om i kommende uger, hvor vi deler indblik i #Mahmoudsbogprojekt.

#forfatterdrømme #forfatterliv #historiaforlag
I aften fejrer vi litteraturen ved den årlige Blixenfest👏 Showet styres fabelagtigt af @jeanett_albeck 💪
Ved du, hvilken farve du er?

Måske er din store drøm at stå forrest på scenen, mens alles øjne hviler på dig. Eller måske er det netop sådan et skrækscenarie, du vågner op fra badet i sved.

Det kan også være, du har det bedst med at analysere og afvente, inden du handler. Eller at du omvendt mener, det er vigtigst at handle i nuet.

Uanset hvad, så har du helt sikkert en grundfarve, der fortæller dig, hvad du har det bedst med. Men i vores fortravlede verden, hvor du skal være alt og kunne alt, ender du med at udtvære og glemme din farve – og dermed også dig selv.

Med ”Forståelsen – Hvilken farve er du?” finder du ikke blot ud af, hvilken farve du er, men også hvilken farve dine medmennesker er. Og når du kender dig selv og andre, forstår du, hvorfor vi mennesker handler og siger, som vi gør.

Men for at finde forståelsen må du først tage med på en rejse tilbage i tiden. Ja, faktisk helt tilbage til begyndelsen af livet ...

Det er headhunter Ulrik Bo Vind Andersen, der har skrevet bogen på baggrund af mange års arbejde med rekruttering. 

KØB BOGEN HER: https://historia.dk/shop/13-business/ulrik-vind-andersen-forstaaelsen-hvilken-farve-er-du-2022/
Michael Huntley er klar med ny bog. 

10 LEVEREGLER – DIN VEJ TIL ET LIV I BALANCE er skrevet med en dybsindig bevidsthed og indsigt i vores fælles menneskelighed. 

Bogen er fuld af inspiration til at leve et autentisk og helhjertet liv – og samtidig se livet og det at være menneske i et større og dybere perspektiv. 

Bogen er skarp, nytænkende, dybsindig og bygger bro mellem mange traditioner. 

Du skal læse denne bog, hvis du har interesse i menneskelig udvikling og forandringsprocesser – og du skal helt sikkert læse bogen, hvis du ønsker at komme ind i det menneskelige maskinrum og blive udstyret med nye og banebrydende bevidstheds- og indsigtsnøgler. 

LÆS MERE HER: https://historia.dk/shop/22-nyheder/michael-huntley-10-leveregler-din-vej-til-et-liv-i-balance-2022/
Månedens blogindlæg er landet! 

Denne gang kigger vi på, hvilke fonde du som forfatter kan søge, hvis du vælger at finansiere din egen udgivelse – og det er der mange fordele ved! Læs mere på historia.dk 🤩

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, vi sender kun en gang om måneden, og du får alle de bedste tips og nyheder direkte i indbakken 🤓

#legater #fonde #bogudgivelse #forfatterdrømme #forlag #historiaforlag
Hos HISTORIA business er vi dedikeret til at lave bøger for erhvervslivet - f.eks. jubilæumsbøger, virksomhedshistorie og erhvervsleder-biografier. Det seneste skud på stammen er en bog om Roskilde-virksomheden C.C.Hansen – der indførte tøjklemmen på det danske marked tilbage i 1912. 

Klemmefabrikanten er således historien om den entreprenante tømrermester, C.C. Hansen, der ender som en af Roskildes største arbejdsgivere og verdens største eksportør af træklemmer. Han vokser op i en stor børneflok under trange kår i Hersegade i slutningen af 1800-tallet, men mod alle odds lykkes det moren at hjælpe dem alle videre i livet. C.C. Hansen bliver med tiden en betydelig producent af brændsel, træmel og ikke mindst de berømte tøjklemmer, der både skaber arbejdspladser på fabrikken og bibeskæftigelse med samling og pakning af klemmerne i mange hjem i Roskilde. 

C.C. Hansen overlader ved sin død virksomheden til sine sønner, og C.C. Hansen A/S er i dag fortsat i familiens eje. Klemmefabrikanten beskriver således også det videre arbejde med virksomheden i generationerne efter C.C. Hansen, herunder den tiltagende globalisering, udflytningen af produktionen til Polen og Kina, udviklingen af andre produkter samt de svære generationsskifter i en familievirksomhed. 

Bogen er forfattet af journalist Tomas Skov.
24-årige Katrine Tegisti blev adopteret i en alder af 2,5 år og har altid følt, at der manglede en bog, hvor de adopterede kunne læse om det at være adopteret. Derfor satte hun sig for selv at skrive den. Dette er nu blevet til Håndbog om adoption - en politisk diskussion, der udkommer i denne uge. 

Baggrunden for at skrive håndbogen var at give adopterede venner muligheden for let og enkelt at få et overblik over adoptionsområdet. Det er et til tider tungt og kompliceret emne, og håbet er, at flere adopterede får en bedre forståelse af sig selv, og at håndbogen kan give argumenter til de diskussioner, som adopterede ofte møder i hverdagen.

I håndbogen undersøges bl.a. adoptionstyper og -motiver, den dobbelte identitet samt statistik på området. Bogen inkluderer også en historisk tidslinje over adoptionens juridiske og politiske udvikling.

Formålet med ”Håndbog om adoption” er ganske enkelt at give læseren en mulighed for at blive klogere på adoption.

Om forfatteren

Katrine Tegisti er født i 1998 i Etiopien. Hun blev adopteret i en alder af ca. 2 ½-3 år. Hun er vokset op på Frederiksberg hos en enlig mor. Katrine Tegisti har en bachelor i historie fra Aalborg Universitet. I sin fritid er hun næstformand for Adoption og Samfund Ungdom.
Udgivelsen af Jørgen Lange Thomsens erindringsbog "Syv år i sort uniform" rammer lige ind i den aktuelle debat om Herlufsholm Kostskole. Selvom det for Jørgens vedkommende var en anden traditionsrig kostskole, Sorø Akademi, der dannede rammen om hans teenageår - kan der drages paralleller. 
 
Da Jørgen Lange Thomsen som 12-årig for første gang iførte sig Sorø Akademiets uniform, blev det begyndelsen på syv år, der ændrede hans liv for altid. Akademiets daglige rytme med faste måltider, regler og prioritering af skolegangen skabte en stærk kontrast til hans tidligere hjemmeliv med fire mindre søskende, en enlig mor og elendige sociale forhold.

Men ikke alt blev ændret til det bedre. Indlemmelsen i skolens verden var samtidig en udelukkelse fra den øvrige verden. En verden, som Jørgen Lange Thomsen siden kæmpede for at forstå – og blive en del af.

Bogen er et tidsbillede af en dansk kostskole for godt tres år siden. Det er også historien, der har ligget uforløst og ubeskrevet – indtil nu.

LÆS MERE: https://historia.dk/shop/22-nyheder/joergen-lange-thomsen-syv-aar-i-sort-uniform-2022/

 
Om forfatteren:

Jørgen Lange Thomsen blev født i København i 1944
Specialist i Patologi og Histologi og i Retsmedicin
Professor, Statsobducent og Institutleder ved Syddansk Universitet.
Hvad skal du egentlig være opmærksom på, når du vælger forlag? 

Vi har samlet et par gode råd til dig, som du kan læse i vores seneste blogindlæg. Find det på vores hjemmeside. 

#forlagstips #forfattertips #forfatterdrømme #danskeforlag #forlagsliv
VIND vores første fantasy-udgivelse ALTA 🧝‍♀️​🤴

I dag er det international Harry Potter-dag, og som forlag kan vi ikke benægte den kraftfulde fantasybølge, der har overtaget verden, efter bøgerne udkom. I den forbindelse vil vi udlodde et eksemplar af vores første fantasy-roman ALTA, som er skrevet af Bjarne B. Pedersen og både har actionfigur på lager og 80 kvm slot under konstruktion på Vestfyn. 🏰👸👀

🧚Alt, du skal gøre for at vinde, er at synes godt om opslaget og skrive i kommentarfeltet, hvorfor du elsker fantasy, så er du med i konkurrencen. 

Konkurrencen forløber samlet via Instagram og Facebook, men er på ingen måde associeret med Facebook eller Instagram. Vinderen findes ved tilfældig lodtrækning og kåres mandag d. 9. maj 2022. 

Læs mere om forfatteren og historien bag ALTA her: http://altaarce.dk/ 

Bogen og actionfiguren kan købes via vores webshop. 

#fantasy #danskfantasy #alta #danskeforlag #historiaforlag #konkurrence #vindenbog
Vores seneste blogindlæg deler alle de guldkorn, vores redaktion efterhånden har samlet sammen. Det er gode råd til enhver forfatter – om man er spire eller udgivet! Find dem på historia.dk eller via link i bio. 

#forfatterliv #forfatterspire #redaktørliv #forlagsliv #goderåd #forfatterdrømme
Vi er nået påske, og det kræver en lækkerbisken af en påskekonkurrence, hvor du kan vinde en valgfri bog blandt vores udgivelser. 

✨Alt, du skal gøre, er at finde ud af, hvilken forside billedet er taget fra, og kommentere svaret herunder. 

Hint #1: Du finder bogen i vores webshop eller ved at scrolle på vores Instagram-profil. 

Hint #2: Den er nem at finde!

Vi trækker lod blandt de rigtige svar og finder vinderen tirsdag d. 19. april. 

Denne konkurrence er på ingen måde associeret med Facebook eller Instagram. 

Link til webshoppen: historia.dk/shop/
Vi går på påskeferie, og er tilbage på kontoret igen på tirsdag d. 19. april.

Hav en skøn påske! 🐣

Bedste hilsner 

Ditte, Mette, Søren, Mie, Rikke og Jack
I dag udgiver HISTORIA "Indefra og udefra" af Karen Møller Petersen. Det er en selvstændig fortsættelse til “På trods af…” (2018), der skildrede hendes slægtsforskning fra 1850-1950. Den sluttede, hvor hendes liv begyndte. Men det var barnebarnet ikke tilfreds med, og så måtte Karen til tasterne igen. Denne gang for at gengive sin egen barndom og opvækst fra 1950-1970. Det er en ærlig fortælling om barnets luner og forældrenes traumer.

Bogen gengiver en verden, der for nutidens børn lige så godt kunne have været flere hundrede år tilbage, og er relevant for alle, der ønsker et særligt indblik i livet efter krigen, som manges forældre, bedsteforældre eller oldeforældre er opvokset i.

Find den i vores webshop. 

#HISTORIAforlag #andenverdenskrig  #1950erne #1960erne #erindringsroman #sydfyn #fynshistorie
I dag kunne HISTORIA officielt fejre 10-årsjubilæum. Det blev fejret med flag og 10 lys i kagen🎂🇩🇰
Velkommen til Søren, som er nyeste skud på stammen hos HISTORIA. Søren er uddannet cand.mag. i historie og er derudover et musisk og kreativt menneske med særlig forkærlighed for formidling og sprogligt arbejde. Udover sin kandidatuddannelse fra Aarhus Universitet har Søren en korrekturlæser-uddannelse, som han glæder sig til at bruge på mange af de nye spændende manuskripter, der tilgår  redaktionen.
Kære følgere

Forlaget vokser, og vi har fået fornøjelsen af vores tidligere praktikant Mies selskab på kontoret hver fredag. Mie er cand.mag. i journalistik og medievidenskab og er vores nye deltidsredaktør. Hun er et friskt pust med dejlig humor, et evigt smil på læben og selvfølgelig superdygtig til redaktørarbejdet.

Velkommen til(bage) Mie! 🥳
Vidste du, at forlag og trykkeri ikke er samme enhed? 

Forlaget følger din skrive- og redigeringsproces og sørger for det rette layout. Når alt er klappet og klart sender vi en færdig trykfil til et eksternt trykkeri, som sørger for, at din bog får fysisk form. Der er lige så mange trykkerier, som der er forlag, og det kan være en jungle at finde rundt i, men den forvirring overlader du til os. Vi er nemlig med dig lige fra idé til udgivelse. 👌

#danskeforlag #historiaforlag #trykkeri #forfattertips
I dag udkommer hele tre bøger fra HISTORIA📚📚📚
Tidl. amtsdirektør i Viborg Haakon Brandt har udgivet sine erindringer i en flot bog, der kortlægger opskriften på et jævnt, muntert og virksomt liv. 

Brandt anser beskæftigelse som livets blus og finder skønheden i livets trivielle glæder. 

Du finder bogen i vores webshop og hos de store boghandlere. #erindringsroman  #historiaforlag #viborgamt
I dag fejrer vi valentinsdag. Det er ikke alle, der har fundet kærligheden i en partner, men kærligheden til en god bog? Den er ikke til at tage fejl af! Husk at det i dag er sidste dag med 25% rabat på alle vores bøger i webshoppen med koden JUBILÆUM22! Forkæl dig selv i dagens anledning. 

#Valentinsdag #valentinsdagsgave #historiaforlag
Vi slukker for kaffemaskinen og lukker kontoret fra og med i morgen fredag den 11.februar og hele næste uge, da vi tager os den frihed at holde vinterferie. 😎  Vi er tilbage på kontoret igen mandag d. 21. februar, hvor vi er fuldt opladte til at læse alle jeres lækre manuskripter igennem. 👌
2022 er anledning til et ordentligt throwback, HISTORIA fejrer nemlig 10-årsjubilæum! 

Vi ser tilbage på de første 10 år med sjove anekdoter, gode historier og særlige indblik i den forunderlige branche, vi har fundet os så godt til rette i. Følg med her på siden og tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få nyheder, tilbud og rabatkoder før alle andre. 

For at udløse rabatten skal du bruge koden JUBILÆUM22 🎉 

#HISTORIAforlag 
#rabatkode #jubilæumsudsalg
Den 1. marts udkommer Lena Jo Hursh fine børnebog "Edderkoppen, der så gerne ville have et kram" - efter nogen forsinkelse. 

Den er historien om Julius Hjulspinder,  en lille korsedderkop, der så gerne vil være ven med Korsitta. 

Hans højeste ønske er at få bare et lille bitte kram af hende,  men hun vil ikke vide af ham. Hans kammerater giver ham  masser af gode råd, men intet hjælper.

De forskellige typer han-edderkopper i historien tiltusker sig “kram” fra hunnerne på præcis samme måde, som de gør i virkeligheden. Læs og lær, samtidig med at du morer dig sammen med dine børn eller børnebørn.

Bogen er forsynet med både et faktaafsnit, hvor I kan lære mere om de edderkopper, der optræder i bogen, og en opskrift på den sødeste hæklede edderkop designet af Lene Sørensen.

Bogen er illustreret af Ditte Løfgren Hagelskær. 

Velegnet til de 4- til 7-årige.

10 % af hver solgte bog går til Red Barnet.
Den 1. marts udkommer bogen "Uden vand, intet liv - kreativitet, virketrang og produktudviking".

Historikeren John Rendboe har begået det digre værk, der er blevet til i samarbejde med vandingsindustrien i Danmark. 

Gennem omfattende research er historien om de danske producenter af vandingsanlæg, vandingsmaskiner og pumper til markvanding nu en realitet. 

Her er tale om mennesker, der har kastet sig ud i produktion af et produkt med store muligheder. Innovation var ikke noget, der skulle implementeres langsomt efter alle kunstens regler. Man tog en chance, når den bød sig. 

Smeden spillede en bærende rolle i denne udvikling. Næppe mange tænker over, hvor meget den lille landsbysmed har betydet for udviklingen af teknologien i dansk landbrugsindustri. Små smedeforretninger løftede produktionen af danske vandingsmaskiner til nyt niveau.
Den 3. februar udkommer Susanne V. Knudsens roman "Kvinden i vinden". 
"Kvinden i vinden" fortæller historien om den aspirerende digter William Waagner gennem hans hustrus øjne. Waagner var et litterært talent. Han nåede anerkendelse, som sidenhen druknede i hans berygtede og infame tendenser. Waagner efterlod sig ti børn og en række digte, beretninger og breve om familiens rejser og tilværelse gennem det 20. århundrede. En spændingsfyldt roman om en dansk familie, der kæmpede for en eksistens, der var præget af vold og misbrug. 

William Waagner var en dansk forfatter, som opnåede en vis anerkendelse for sine ekspressive digte. Men fængselsstraffe og alkoholisme førte til, at han blev dømt ude af de litterære kredse og af litteraturhistorien. Romanen har Kirstine Waagner som jeg-fortæller. Hun fortæller om sit turbulente liv med William, som hun bliver ved med at elske, om end hun også viser temperament, når han drikker og søger andre kvinder. Helt galt må det gå, da han banker den ældste søn og får en diagnose som psykopat.

Romanen følger Kirstine og William Waagner på rejse med børn gennem Europa i 1930’erne. Da familien vender tilbage til Danmark, bliver tilværelsen en kamp for at beholde børnene og mod fattigdom. 

Romanen bygger på digte, essays, reportager og rejsebeskrivelser – og ikke mindst på breve mellem Kirstine og William, som de skrev, når han sad fængslet, når de boede hver for sig, og når hun rejste for at samle subskribenter til hans udgivelser.

Om forfatteren
Susanne V. Knudsen har nordisk sprog og litteratur som sin baggrund. Hun har skrevet flere bøger og artikler om køn og kultur. Hun bor i dag i Thy, men har arbejdet på Fyn og Sjælland og mange år i Norge. På forlaget HISTORIA har hun tidligere udgivet Villerup og verden (2018) og Vestervig og verden (2019).
5 råd til dig, der gerne vil udgive!

Vi er nået 2022 – er det i år, du skal udleve forfatterdrømmen? 

Læs vores 5 bedste råd til den spirende forfatter og bliv klar til at udgive dit helt eget værk.

Du finder blogindlægget i linket i vores bio. 

#forfatterdrømme #HISTORIAforlag #danskeforlag #forlag #forfattertips #skriverejsen
BLANDT ÅRETS 5 BEDSTE BØGER 2021 I BERLINGSKE BUSINESS: Christopher Arzrouni, debattør og tidligere særlig rådgiver i Finansministeriet, anbefaler Jørgen Rosteds »Den økonomiske genopretning 1976-1993« blandt årets bøger i Berlingske Business.
Han skriver: 
"Danmarks egentlige magthavere er embedsmænd i centraladministrationen. Alle ministerier er lige, men nogle er mere lige end andre. Finansministeriet erobrede en central rolle i dansk politik, da krisen kradsede i 1970erne, og reformer blev uomgængelige. Den tidligere topembedsmand Jørgen Rosted har skrevet en tankevækkende lille bog om, hvordan det hele startede. Den er en lavmælt hyldest til begavede embedsmænd (og til ham selv), men afslører også de dilemmaer og det fumleri, som også forekom – ikke mindst i samspillet med datidens politikere og i udviklingen af de forkætrede økonomiske modeller. Ud af mange klodsede forsøg på genopretning opstod blandt andet arbejdsmarkedspensionerne, som er blevet en hjørnesten i dansk økonomi. Derfor er »Den økonomiske genopretning 1976-93« både underholdende og brugbar læsning for alle, der er interesserede i samfundsøkonomi og politik".
HISTORIA ønsker jer alle et rigtig godt nytår! Tak for jeres støtte i 2021, vi ønsker jer alt det bedste i 2022 og ser frem til mange flere gode samarbejder. 🎊

Husk, at det aldrig er for sent at gå i gang med at skrive! 🤓
HISTORIA ønsker jer en rigtig glædelig jul. Vi håber, at I finder en masse spændende bøger under jeres juletræer i år 🎄🥰
💫ADVENTSKONKURRENCE💫

Nu er der faktisk kun 5 dage, før vi når juleaftensdag. Hvis du vil sikre dig en helt særlig gave i år, så har du mulighed for at vinde en helt unik en af slagsen...

Hvis du var forbi vores stand på BogForum 2021, fik du muligheden for at deltage i vores konkurrence om at vinde 3 redaktørtimer til en værdi a 1000 kr. Denne præmie sætter vi endnu en gang på højkant! 

Alt, du skal gøre for at deltage er at:

🌟 synes godt om vores opslag

🌟 fortælle os, hvad din yndlingsjuletradition er

Du er også velkommen til at tagge dem, du kender, som kunne tænke sig at vinde denne præmie, men det er ikke et krav.

Redaktørtimerne kan du bruge til at få sparring og kommentarer fra en af vores dygtige redaktører. Det er ligemeget, hvor langt du er i skriveprocessen, men jo mere sammenhængende, dit værk er, jo nemmere er det for vores redaktør at give feedback.😇

Denne konkurrence er på ingen måde associeret med Facebook eller Instagram.
Team HISTORIA ønsker alle en glædelig jul🎅🏻⛄️❤️
Hvordan var det at vokse op i Odense i 1940’erne og 1950’erne? Hvordan var det at studere i 1960’erne? 

Søren Hvenekilde fortæller levende om perioden. Hans fortælling rummer et spændende tidsbillede, hvor brug af samtidige, private kilder giver fremstillingen stor autenticitet.

Det er en fortælling om livsmod og sammenhold, men også om nøjsomhed og nøgternhed. Man måtte gøre en indsats i mange sammenhænge. Ingenting kom af sig selv. 

Men dagliglivet i 40’erne og 50’erne var præget af et langsommere tempo. Stress var et ukendt fænomen. Og livet var enklere. Der var ikke så mange valgmuligheder som i dag.
🎄ADVENTSKONKURRENCE🎄

Så blev det 3. søndag i advent, og det markerer officielt, at vi er halvvejs mod jul! 12 dage af december er gået og der er 12 dage igen før vi rammer juleaftensdag d. 24. december. Og hvilken fryd! Hvilken gammen! 🤩

Vi fejrer det selvfølgelig med endnu en adventskonkurrence. Denne advent finder vi hele tre vindere! 🤪

Alt du skal gøre for at vinde, er at fortælle os, hvilken julebog der er din yndlings i kommentarfeltet på vores opslag. Helt konkret behøver bogen ikke at handle om jul, men måske er det en bog, du læser ved juletid eller en bog, som minder dig om jul. Fortæl os gerne, hvorfor netop denne bog vækker juleminder hos dig.🎅

Du deltager ved at: 

🎄synes godt om vores opslag
🎄kommentere vores opslag: Hvilken bog bringer minder om julen?

🎁Denne advent har du mulighed for at vinde en valgfri bog blandt vores udgivelser🎁 

Husk, at der er tredobbelt chance for at vinde!🤑
DEN PERFEKTE MANDELGAVE❤️Netop nu kan du på www.historia.dk købe Lui Larsens smukke digtsamling "Endnu er vi her (lidt endnu)" til KUN 99,95 kr. 👏 Men skynd dig - det er kun så længe lager haves. Foto: @camillalundbyephotography 

KØB DEN HER: https://historia.dk/shop/19-lyrik/lui-larsen-endnu-er-vi-her-lidt-endnu-2020/  #luilarsen #digte #lyrik #jul2021
I denne uge udkommer disse to fine historiske bøger. 

Du kan også udgive din egen slægtshistorie!

Slægtsskab er en del af vores historie – din, min, dronningens og kendissens. Hele verden forbindes af mennesker, der rejser på kryds og tværs, mødes og fletter bånd i ét stort kludetæppe, som også er den særligt passende titel på Ruth og Steffen Pedersens bog. 

Ruth og Steffen Pedersen har tilsammen 177 år bag sig og 66 år sammen i ægteskab. De har både oplevet krig, mærket dens aftryk og så har de undersøgt deres aner, for at få en bedre forståelse for det liv, de kommer fra, og hvad det vil sige at give slægten videre. Med et særligt lyst blik på tilværelsen videregiver de et liv, der er værd at fortælle. 

Hos HISTORIA udgiver vi ikke kun historiske bøger, vi udgiver faktisk inden for alle genrer. Men vi har udgivet en del slægtshistoriske bøger efterhånden, så hvis du søger et forlag, som kan udgive din fortælling, så tøv ikke med at kontakte os! 

#nybog #historie #historiaforlag #slægtshistorie #forlag #forlagsliv
💫ADVENTSKONKURRENCE💫

Denne advent har vi to bøger på højkant, og vi trækker derfor to vindere!

Alt du skal gøre er: 
1. at lægge et billede ud på Facebook eller Instagram
2. tagge os (Instagram: @historia_forlag | Facebook: @historia.dk) 
3. kopiere og bruge vores hashtag (#HISTORIAadventskonkurrence)

Billedet skal være af en læsesituation denne december, om du sidder i en dejlig stol, om du nyder den friske luft på bænken, om du sidder i toget, eller hvor end du læser. 📚🎁🎄🌨

🎁Du kan vinde en valgfri bog blandt vores udgivelser!🎁

Vi udvælger to af de bedste billeder og offentliggør dem på vores side og i næste adventsmail.

Varme adventshilsner fra
Jack, Mette, Ditte og Rikke

Denne konkurrence er på ingen måde associeret med Facebook eller Instagram.
Din bog som lydbog? 
Ja, vi producerer også lydbøger hos HISTORIA, og det er faktisk et område, vi opgraderer i øjeblikket.

Derfor har vi netop indgået et samarbejde med Mofibo/Storytel, Nextory, Bookbeat og en række andre streamingtjenester, så vores digitale udgivelser kan nå ud til flest mulige læsere. 

Selvom den trykte, analoge bog stadig er i højsædet hos HISTORIA, så hilser vi det digitale velkommen, da vi på den måde kan tilbyde god litteratur til en meget bredere målgruppe. 

Er du interesseret I at få produceret din bog som lydbog, så kontakt os på forlaget@historia.dk.

 
#forfatterliv #forfatter #historiaforlag #lydbog #nextory #lydbøger #streaming
🎁 ADVENTSKONKURRENCE 🎁

I dag er det første søndag i advent.
Adventskransen er (måske, måske ikke) klar, og vi skal hygge om lyset i den mørke tid – så mangler man faktisk bare en god bog.

Derfor udlodder vi et eksemplar af DET GLEMTE VESTERBRO af Preben Kirkegaard Hansen. 

For at deltage skal du blot:
- 'synes godt om' dette opslag
og
- skrive forfatterens navn i kommentarfeltet.

Vi trækker lod blandt deltagerne på både Facebook og Instagram onsdag den 1. december.

Glædelig lys-i-mørket-og-juhu-det-er-søreme-det-er-snart-december-dag!

Konkurrencen er på ingen måde associeret med Instagram.

#konkurrence #vesterbro #historiaforlag #advent
JULETILBUD: Netop nu kan Niels Johansens tre seneste romaner købes samlet i webshoppen for kun 400 kr. 🙏Tilbuddet gælder indtil 24. december. ☃️🎁#1950erne #københavn #forfatter #historiaforlag #forfatterliv

HISTORIA hjælper kunden gennem alle faser af bogudgivelsen – fra idé til distribution og markedsføring. Vi anvender nyeste teknologi inden for tryk og kan derfor tilbyde professionelle løsninger til overkommelige priser. HISTORIA er et anderledes forlag, fordi forfatteren medfinansierer sin udgivelse. Til gengæld tilfalder 50% af indtægterne forfatteren. 

 
Kontakt

Telefon: 27 14 40 65
Mail: forlaget@historia.dk

Adresse
Vestergade 39, 3. sal
5000 Odense C

Åbningstider
Mandag til torsdag 8:30-15:30
Fredag 8:30-14:30 

Telefontid:
Hverdage: 9:00-11:30 

Cookie- og privatlivspolitik 
Handelsbetingelser

Tilmeld vores nyhedsbrev

crosstext-align-left
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram